Meniu Nou

Băuturi de sezon

Volgograd 20

Volgograd

20

Gin Larios 12 ani, lichior triplu sec, fresh de lime, sirop de zmeură, suc de cireșe

Stakhanov 20

Stakhanov

20

Votcă, lichior Malibu, fresh de lămâie, piure de banane,

Peterhof 20

Peterhof

20

Tequila, fresh de lime, sare, piper, tabasco, sirop de fistic

Siberia 20

Siberia

20

Vodcă, Sambuca, fresh de lime, sirop de migdale

Domnișoară Cristina 20

Domnișoară Cristina

20

Vodcă, lichior blue curacao, lichior de piersici, sirop de portocale

Suc la TEC 15

Suc la TEC

15

Sirop piersici, fresh de lamâie, mentă, true ginger

Păcălici 15

Păcălici

15


sirop de afine, suc de lămaie, mentă, suc de afine

Rasputin 20

Rasputin

20

Rom Plantation 3 stars, vin alb, sirop de soc, bitter portocale

23 August 20

23 August

20


Jim Beam bourbon, lichior de mango, sirop de ghimbir, suc de lamaie, bitter de portocale

P.C.R. 20

P.C.R.

20

Rom Plantation 3 stars, Nectar de ananas, nectar de portocale, sirop de zmeură, fresh de lămâie

Locotenentul 20

Locotenentul

20

Jim Beam Bourbon, lichior de cafea, sirop de castane, fresh de lămâie

Leningrad 19

Leningrad

19

Jim Beam Bourbon, lapte, sirop de zahăr, Fireball lichior de scorțișoară

Băuturi Calde

Kremlin 19

Kremlin

19

Vodcă, Le Birlou lichior de castane și mere, fresh de lămâie, suc de mere organic

Babushka 13

Babushka

13

Sirop de zmeura organic,fresh de lămâie, nectar de merișoare și cirese

Mulled Wine 19

Mulled Wine

19

Vin, Le Birlou lichior de castane și mere, Drambuie, sirop de zmeură organic

Tanti Colada

21

Rom, Cocos, Ananas

 • NEW!!

Sfanta Duminica

21 RON

Votca, lichior alune, vin rosu, zmeura

 • NEW!!

Beri Speciale

Nenea Iancu Blondă Specială 18 RON

Nenea Iancu Blondă Specială

18 RON

Origine: România, Vol. Alc.: 4,9%, Volum: 0,5l

Este o bere de tip Bavaria Lager, de culoare galben auriu ce ne surprinde încă de la început rpin spuma densă și cremoasă ce persistă timp îndelungat. Gustul lejer, dulce și ușor amărui, se îmbină cu aroma echilibrată a malțului și a grânelor coapte. Textura catifelată și carbonatarea fină desăvârșesc această bere.

Nenea Iancu Albă Nefiltrată din Grâu 19 RON

Nenea Iancu Albă Nefiltrată din Grâu

19 RON

Origine: România, Vol.Alc.: 5,5%, Volum: 0.5l

Este o bere albă nefiltrată din grâu, de culoare galben auriu, cu spumă albă consistentă ce se menține in pahar până la sfârșit. Începutul este blând, învăluit de aroma bananelor ce se completează perfect cu gustul de hamei, cuișoare si cereale. Finalul, deosebit de răcoritor și ușor, ne surprinde prin aroma fină de tartă condimentată și gustul cu iz de citrice. Mirosul de fructe, tropicale și mirodenii completează caracterul inconfundabil al acestei beri de expceție.

Nenea Iancu Brună Specială 19 RON

Nenea Iancu Brună Specială

19 RON

Origine: România, Vol. Alc.: 5,2%, Volum: 0,5l

Acest lager de culoare ânchisă este berea arhetipială bavareză, așa cum se făcea odată. Gustul este de malț prăjit, definit de dulceașa catifelată atenuată de gustul amărui al hameiului. Spuma reproduce culoarea caramelului, având un parfum foarte fin de malț și o aromă de care nu te mai poși sătura.

Paulaner Weissbier Dunkel 20 RON

Paulaner Weissbier Dunkel

20 RON

Origine: Germania, Vol. Alc.:5,3%, Volum:0,5l

Paulaner Dunkel are în compoziția sa o proporșie mult mai mare de malț de grâu integral decât berile obișnuite, pentru că este obținută printr-un proces special. Tocmai acest lucru îi conferă acea culoare irezistibilă, de un maro-castană. Aroma proaspătă și tare este dată de mirosul ușor de mirodenii și de gustul de malț prîjit pe care îl simțim la final.

Paulaner Munchner Hell 20 RON

Paulaner Munchner Hell

20 RON

Origine: Germania, Vol.Alc.: 4.9%, Volum: 0.5L

Paulaner Munchner Hell este o bere de culoare aurie ce formează o spumă cu densitate medie. Are o aromă ierboasă cu note de urzici și un strop din aroma berii din grâu. Este foarte răcoritoare, cu un gust îmbietor de lămâie și aromă de hamei. Toate acestea fac din Munchner Hell o bere lejeră.

Paulaner Wissbier Fără Alcool 18 RON

Paulaner Wissbier Fără Alcool

18 RON

Origine: Germania, Vol. Alc.:0%, Volum:0,5l

Paulaner Weissbier fără alcool este o bere nefiltrată în același stil ca și celelalte beri de tip weiss din gama Paulaner. Este același bere fără alcool de tip weiss, lansată în anul 1986. Este produsă din cel mai bun malț din grâu ce oferă un gust răcoritor tipic berii Paulaner. Extracția atentă a alcoolului are loc după finalizarea procesului tradițional de fabricare. Este o bere ce conține foarte multe microelemente, minerale și vitamine, cu un înalt efect isotonic. Are o culoare portocaliu tulbure, exact ca o bere weiss. Spuma este surprinzătoare, de 3 degete și jumătate, de un alb pur ce persistă timp îndelungat, fapt neobișnuit pentru berile fără alcool. Are un corp greu, cu note de pâine și biscuiți, cu o ușoară aromă de drojdie, citrice și banane dar și gumă de mestecat.

Gösser Märzen 18 RON

Gösser Märzen

18 RON

Origine: Austria, Vol.Alc.: 5,2%, Volum:0.5L

Numele Gösser Märzen este garanția unei beri de primă clasă, fabricată în întregime din materie primă de origine austriacă. Calitatea înaltă, puritatea și tradițiile păstrate vii, i-au oferit lui Gösser un statut mitic și un caracter legendar. Gösser Märzen este cea mai vândută bere din portofoliul Gösser. Fermentată la temperatură joasă, convinge prin culoare sa strălucitoare, galben pai, având o aromă plăcută de hamei și note fine de malț. Recomandată a fi consumată cu pui grill, salate ușoare și brânzeturi savuroase.

Bernard Premium Lager 0,5l 19 RON

Bernard Premium Lager 0,5l

19 RON

Origine: Cehia, Vol. Alc.:4,9%, Volum: 0,5l

Este o bere tip pilsner naturală, nepasteurizată caracterizată de culoarea aurie și buchetul aromatic. Are un corp plin, aromă ușoară și răcoritoare ceea ce face din Bernard Premium o bere foarte echilibrată. Hameiul de cea mai bună calitate din zona Zatec, malțul din zona Moravia și apa de izvor oferă berii o spumă bogată transparentă strălucitoare șo o aromă intensă.

Hobgoblin IPA 20 RON

Hobgoblin IPA

20 RON

Origine: Anglia, Vol.Alc.: 5,3%, Volum: 0.5L

Fidel tradiției ancestrale, Hobgoblin IPA reunește soiurile de hamei renumite de pe vechiul continent, apou îi crește interesul prin adăugarea unor soiuri de hamei americane. Această coliziune a hameiului oferă o explozie de aromă troplicală și amărăciune suculentă. Este o bere născută cu caracter. Hobgoblin IPA a obținut titlul de “World best IPA” la concursul World Best Beer Awards 2018.

Spitfire 21 RON

Spitfire

21 RON

Origine: Anglia, Vol. Alc,: 4,5%, Volum: 0,5l

Este o bere de tip ”Ale”,, din zona Kent din Anglia, de culoarea chihlimbarului. Are arome minunate și generoase de malț acrișor, stafide moi și portocale dulci, completate de prospețimea aromelor florale și ierboase și de cele trei tipuri de hamei crescute în zona Kent. La gust, aroma fină și bine echilibrată începe cu o explozie de malț scăldat în roua dimineții, continuând cu aroma de hamei ce dă un gust final de arome complexe. Spitfire deține Medalia de aur și titlul de Best Stong Cask-Conditioned Beer of The World la Brewing Industry International Awards și se bucură de privilegiul de a avea Indicație geografică, precum șampania.

London Pride 22 RON

London Pride

22 RON

Origine: Anglia, Vol.Alc.: 4,7%, Volum: 0.5L

Cunoscută și iubită pentru gustul distinctiv, London Pride este berea cea mai premiată și totodată cea mai cunoscută din portofoliul Fuller’s. London Pride este cea mai bine vândută bere din Marea Britanie câstingând de-a lungul timpului distincții precum Champion Beer of Britain (1979) sau Supreme Champion (2000) la International Beer and Cider Competition. A fost foarte bine deschisă de scriitorul Roger Protz ca fiind “surpinzător de complexă pentru puterea sa”. Are culoarea chihlimbarului cu o spumă albă, aroma fiind puternică, de caramel cu note ierboase și citrice. Gustul inițial este malț, urmat de amărăciunea hameiului armonios îmbinat cu cel de grapefruit. Toate acestea fac din London Pride o bere amplă cu carbonatare medie, ce te copleștește inițial cu o dulceață ușoară, urmând ca malțul să desăvârșească gustul echilibrat al acesteia.

Carnaval IPA 20 RON

Carnaval IPA

20 RON

CARNAVAL IPA 6,5% 50CL

O versiune unică de American-style IPA. Fructat, cu un caracter învăluitor și vertical. Culoare intensă, de alamă și aromă de citrice coapte cu malț caramelizat. Palatul este de portocale amărui și marmeladă de piersici, având un finish complex cu textură de hamei, sec, efervescent. Se asociază perfect cu preparate picante, grătar, friptură, lasagna, pizza, plăcinte cu carne.

Vol. Alc. 6,5%

Bernard Celebration Lager 15 RON

Bernard Celebration Lager

15 RON

Este o bere extraordinară, îmbogățită cu tipuri de drojdie de bere atent cultivate. Ultima etapă de fermentare a berii are loc în sticlă, pentru a desăvârși aroma specială și aspectul tulbure al acesteia. 

Este maturată timp de câteva luni în pivnițe pentru a se păstra calitățile ingredintelor folosite. Această bere reprezintă o sursă de vitamina B, oligoelemente și biocatalizatori.

Bernard Celebration s-a remarcat în anul 2015 prin obținerea Medaliei de aur la World Beer Challenge în Portugalia, marca fiind distinsă și cu titlul de „Cea mai bună bere” (2014) la competiția națională din Cehia, dar și cu Medalia de bronz (2014) obținută la Brussels Beer Challenge în Belgia. 

Vol. Alc. 5%

Narghilea

Puteți să alegeți dintr-o varietate largă de arome pentru narghileaua dumneavoastră.

Shisha Flavors

39

• LADY KILLER – Pepene parfumat, mango dulce suculent, o nuanță deschisă de fructe de pădure și mentă moale

• HAWAII – Dulce, mango suculent, cu o aromă acrișoară de ananas și prospețimea plăcută a mentei.

• BLUE ICE – O aromă proaspătă, fructată de afine.

• WIND OF AMAZON – Cu o aromă proaspătă pe bază de plante.

• DOUBLE MELON – Pepene verde și pepene dulce amestecate împreună penru a crea ceva grozav. Un pepene verde confiat și aromă vibrantă de pepene copt.

• RIO KISS – Gust proaspăt fructat cu pepene verde, gheață, fructul pasiunii și căpșuni.

• ANGEL LIPS –  Gust suculent, aromat de pepene galben, care se dezvăluie treptat în dulceața zmeurii coapte, completată de mentă.

• STRAWBERRY BANANA – Aromă dulce fructă de căpșuni și banane.

• ICE BON BON – Un amestec foarte proaspăt de mentă și mentol, îngheață gâtul de la primele pufuri.

• LOVE 66 – Un amestec tropical de fructul pasiunii, pepene galben, pepene verde și mentă.

• THREE ANGELS –  Un amestec revigorant de fructul pasiunii, citrice și mentă.

• ORANGE – O aromă ușor dulce, cu gust de acadea portocalie.

Specialitățile maiștrilor noștri

Cocktailuri originale făurite în uzina noastră de maiștri noștri.

Moskvich

19 RON

votcă Zubrowka, lichior pepene, sirop caramel, suc mere, fresh de lămâie

 • Popular

Cernobil

18.5 RON

votcă Zubrowka, votcă Blavod, sirop ice tea peach, suc portocale

Dumn3zo

19 RON

votcă Zubrowka, Aperol, sirop coacăze, fresh lămâie

 • Popular

Lacrima lui Stalin

16 RON

vin rose fortifiat cu lichior de coacăze

Red communist

19.5 RON

rom Plantation 3 stars, lichior amaretto, nectar cireșe, fresh de lămâie

Mojito Cehoslovac

19.5 RON

lichior Becherovka, mentă, fresh de lime, lime, 7up

Ultimul Țar

19.5 RON

gin Larios 12, Aperol, sirop popcorn, lămâie, Pepsi

Stalingrad

21 RON

Votcă Zubrowka, rom Plantation 3 stars, gin, 4 feluri de lichior, suc de mere, vin roșu, fresh lămâie

 • Popular

Shogun

19.5 RON

votcă Zubrowka, lichior mango, piper, sirop vanilie, suc ananas, fresh lămâie

Ciocoflender

19.5 RON

Drambuie, rom Plantatin 3 stars, sirop caramel, fresh lime

Mango Tomsk

20 RON

votcă Zubrowka, rom Plantaion 3 stars, piure mango, tabasco, sirop vanilie (Frozen)

Moartea căprioarei

19.5 RON

Jagermeister, lichior piersici, mentă, fresh lămâie, sirop de zahăr

Gil dobrică

18 RON

Jagermeister, lichior mango, piure mango (Frozen)

Baba Yaga

19.5 RON

lichior vanilie Galliano, Tatratea 62%, fresh de lămâie, sirop caramel, sirop vanilie, piper negru

Mobra

18 RON

rom Black Magic, fresh de lămâie, sirop ghimbir, sirop vanilie, bitter portocale, bere ghimbir 0%

Lapte gros

20 RON

rom Plantation 3 stars, lichior coacăze, piure cocos, sirop de mure (Frozen)

Masha Sasha Dasha

20.5 RON

votcă Zubrowka, sirop mure, lichior triplu sec, vin spumant, fresh de lămâie

Russian Mojito

19 RON

votcă Zubrowka, mentă, fresh lime, sirop zahăr, 7up

 • Popular

Red Army Daikiri

19 RON

rom Plantation 3 stars, piure fructe de pădure, sirop de soc (Frozen)

Bolshoi 20.5 RON

Bolshoi

20.5 RON

Zubrovka Biala, lichior fructe de padure, sirop coacaze si mure, fresh lamaie

Soviet Negroni

23 RON

Tanqueray Ten, Martini Rosso, Campari

 • Negroni Week Special

Tanti Colada

21

Rom, Cocos, Ananas

 • NEW!!

Sfanta Duminica

21 RON

Votca, lichior alune, vin rosu, zmeura

 • NEW!!
Suvorov 21 RON

Suvorov

21 RON

Becherovka, vin alb, suc mar, Sweet&Sour

Baba Cloanța 21 RON

Baba Cloanța

21 RON

Black Magic, Le Birlou, dovleac

 • NEW!!

Trădători

(Cocktailuri fără alcool)

Favoritul lui Trotskii

15.5 RON

bucați de grapefruit și apă tonică, amărui, răcitor

Măr verde

13.5 RON

gust intens de măr comunist

Cireașa sălbatică

14.5 RON

asemeni cireșelor culese din livada de stat

Lada Colada

15.5 RON

Exact ca și Pina Colada … exceptând alcoolul.

piure cocos, lapte, frișcă lichidă, nectar ananas

Cartușe

(Shots)

Zaitsev

8 RON

shot-ul oficial al poporului: cu votcă Zubrowka Bison Grass, zeamă de castraveți murați și un castravete – de încercat!

 • Shot oficial

Ruleta Rusească

9RON/shot

o serie de shoturi din care majoritatea sunt “normale”, iar unul este nimicitor-un shot-game pe care îl recomandăm penru cel puțin 3 persoane- oare cine va nimeri “glonțul”?

Grenada Sovietică

16 RON

M.I.G

9 RON

Sinucigașu

8RON/shot

minim 3 shoturi

I.A.R. 330

11 RON

(B52)

Sambuca

9 RON

20 ml sambuca

Vin

(Pahar 150ml / Sticlă 750ml)

Gitana, Saperavi

25/125RON

roșu, sec, un adevărat vin de Est, extrem de deosebit

Politika Coupage Democratic

13/65 RON

Chateau Cristi

Politika Coupage Liberal

13/65 RON

Chateau Cristi

Tecuri (suc)

Răcoritoare (200ml-500ml)

Gama Pepsi

8RON

Pepsi, Pepsi Twist, Pepsi Max, Pepsi Vintage

Mirinda, Mountain Dew, 7up

Rockstar Original 9 RON

Rockstar Original

9 RON

Energy Drink, 250ml

 • Energy Drink

Țigarete

(Preț maximal)

Winston Nova Blue (Longs)

Winston Plus Red

Winston Xspression

Winston Selection Night

Winston Selection Sunrise

Winston Selection Sunset

Winston Caster

Winston Super Line Caster

Winston Super Line Blue

Winston Super Line Silver

Winston Super Line Xspression

Winston Xstyle Blue

Winston Style Silver

Winston Blue (Longs)

Winston Classic (Longs)

Camel Yellow

Camel Compact Black

Sobranie Collection – Black, Gold, White

Sobranie Redefined – Red, Black, Blue, Chrome

Sobranie Super Slim – Black, Pink, White, Cocktail

Sobranie KS Black

Berile Patriei

Bere la halbă

Bere la sticlă

Tuborg 0,5l

11.5 RON

Snuffle Dog 0,33l

12.5 RON

bere pentru căței, 0% alcool, cu gust de pui/pui & vită

 • Pentru căței

Cocktailuri Clasice

Soviet Negroni

23 RON

Tanqueray Ten, Martini Rosso, Campari

 • Negroni Week Special

Longdrinks

Cuba Liberă

19 RON

rom, fresh lime, Pepsi

Russian Standard & Suc

19RON

votcă Russian Standard, Suc la alegere

Jim Beam & Suc

19RON

whiskey Jim Beam, suc la alegere

Russian Standard Energie

19RON

votcă Russian Standard, energizant

Niet Soviets

(Classic cocktails)

Limonadă Lynchburg

20 RON

whiskey Jack Daniel’s, fresh de lămâie, sirop de zahăr, lichior triplu sec, 7up

Ceai rece din insula lungă

20 RON

(Long Island)

votcă, gin, rom, tequila, fresh de lămâie, sirop de zahăr, lichior triplu sec, Pepsi

Ceaușescu

20RON

(Godfather)

whiskey, lichior amaretto

Daiquiri

20 RON

Arome la alegere

rom, fresh de lime, sirop de zahăr

Caipirinha

20 RON

Cachaca, sirop zahăr, fresh de lime

Caipirissima

20 RON

rom, sirop de zahăr, fresh de lime

Caipiroska

20 RON

votcă, sirop de zahăr, frsh de lime

Tării

Aperitif / Bitter

(40 ml)

Aperol

13RON

Campari

14RON

Becherovka

13RON

Beluga Hunting Berry

22RON

bitter super premium de la distileria Mariinsky, cu ingrediente din Siberia

Fernet Branca

13RON

Jägermeister

16RON

Jägermeister Manifest

18RON

Unicum Zwack / Szilva

14RON

Unicum Riserva

17RON

Amaro di Angostura

21RON

Cognac & Brandy

(40 ml)

Vinars Jidvei V.S.O.P.

11RON

Brâncoveanu X.O.

15RON

Courvoisier V.S.O.P.

22RON

Zetea Vinars X.O.

27RON

Gin

(40ml)

Larios 12

12RON

Bombay Sapphire

17RON

Bulldog

14RON

Hendrick’s

20RON

Tanqueray Rangpur

13RON

Tanqueray No. 10

15RON

The Botanist

18RON

Islay Dry Gin

Hendrick’s Orbium

20RON

Aviation American Gin

18RON

Star of Bombay

20RON

Jodhpur

13RON

Gunpowder

18RON

Roku

25RON

Martin Millers

17RON

Citadelle

18RON

Tanqueray

12RON

Gin

Wembley Crown

13 RON

Lichior

(40 ml)

Bailey’s

11RON

irish cream

Cointreau

12 RON

curaçao triplu sec

Grand Marnier

18RON

lichior de portocale în tradiția curaçao, cu coniac

Chambord

15RON

lichior de zmeură

St. Germain

16 RON

lichior de soc

Galliano

14RON

lichior vanilie, ierburi

Frangelico

11RON

lichior alune

Amaretto Disaronno

13RON

Drambuie

17RON

Southern Comfort

12 RON

Dooley’s

12RON

ciocolată albă

Le Birlou

13RON

lichior castane și măr

Jack Daniel’s Honey

16RON

Fireball

13RON

lichior scorțișoară

Rom

(40 ml)

Bacardi Superior / Spiced

13RON

Captain Morgan

14RON

white/spiced

Zacapa 23 Ani

33RON

Malibu

12RON

Mount Gay Black Barrel

17RON

Plantation Pineapple

22RON

Plantation Original Dark

16RON

Bacardi 10 Ani

22RON

Relicario

19RON

Black Magic

14RON

Legendario Elixir de Cuba

20RON

Plantation 3*

16 RON

Duppy Share

14 RON

Spiced

Sailor Jerry

13 RON

Spiced

Tequila

(40 ml)

Herradura

17RON

Blanco/Reposado

Don Julio Blanco

24RON

Don Julio Reposado

27RON

Zignum

16RON

Silver/ Reposado

Patron Silver

26RON

Patron Anejo

29RON

Lunazul

16 RON

Blanco/Anejo

Țuică / Pălincă

(40ml)

Zetea

27RON

pălincă de pere

Zetea

27RON

pălincă de vișine

Zetea Silvoriu

14RON

lichior prune

Zetea Lichior Coacăze

14RON

Zetea Lichior Vișine

14RON

Dom’ Profesor

15RON

Tuica Prune

Votcă

(40ml)

Russian Standard Original

12RON

Russian Standard Gold

14RON

Russian Standard Platinum

16RON

Russian Standard Imperia

21RON

Absolut Blue

12RON

Absolut Elyx

22RON

votcă de lux

Finlandia

12RON

Smirnoff Green Apple

11RON

Ketel One

13RON

Beluga Noble

22RON

Super Premium

Belvedere

22RON

votcă de lux

Grey Goose La Poire

25RON

Zubrowka

13RON

alb/iarbă de bizon/rose

Blavod

11RON

votcă neagră

Stolichnaya

11RON

Stolichnaya Elit

20RON

Skyy 90

19RON

Ciroc

23RON

Chopin

20RON

votcă de cartofi

Cristal Head

23RON

Tito’s Handmade Vodka

17RON

Taiga Shtof

23RON

Stalinskaya Gold

13 RON

Stoli Crystal

13 RON

Whiskey

(40ml)

Jim Beam White/Black Label

15/20 RON

Maker’S Mark

20RON

Bulleit Bourbon

18RON

Jack Daniel’s

14RON

Jack Daniel’s Gentleman Jack

18RON

Jack Daniel’s Single Barrel

21RON

J&B Rare

13RON

Johnny Walker Gold Label

21RON

Johnny Walker Black Label

17RON

Monkey Shoulder

15RON

Jameson

15RON

Connemara

19RON

Laphroaig Select

22RON

Kirin Japanese Whiskey

25

Teeling Single Malt

28RON

Auchentoshan 12 Ani

22RON

Sazerac Rye Whiskey

21RON

Dramsilvania Blended Malt

19RON

Glenfiddich 12 Ani

20RON

Glenfiddich 15 Ani

25RON

Glenfiddich 18 Ani

30RON
Carpathian Single Malt 20RON

Carpathian Single Malt

20RON

Feteasca Neagra

 • NEW

Cafea

(20ml - 160ml) alc. 0%-30%, 8gr cafea Il Caffe, origin NICARAGUA

Nechezol

Cafeaua Poporului

8.5 RON

americano, cu sau fără lapte

Cafeluța Poporului

7 RON

espresso sau ristretto, cu sau fără lapte

Cu doar 1,5 lei puteți alege să vă îndulciți cafeaua cu arome de toate sorturile:

1,5

caramel,caramel sărat, bezele, fistic, biscuiți ciocolată, tiramisu, napolitane, castane, mentă, migdale, vanilie, alune, cocos, gumă turbo, turtă dulce, ciocolată albă, dovleac, nuga, ghimbir, lapte de pasăre, arțar

Rarități

Limonadă & Fresh

(180 ml) vol. alc. 0%

Shake & Frappe & Smoothie

(80ml - 160ml) vol. alc. 0%

Milkshake

13 RON

Doar pe bon

Gustări

Turtă de mălai

12 RON

nachos

Alune prăjite

8 RON

Croissant

6 RON

PROMOȚII

1 Carlsberg Luma 0.33 +1 Gratis 13.5 RON

1 Carlsberg Luma 0.33 +1 Gratis

13.5 RON

Dry-Hopped, Lager

Bernard Celebration Lager 15 RON

Bernard Celebration Lager

15 RON

Este o bere extraordinară, îmbogățită cu tipuri de drojdie de bere atent cultivate. Ultima etapă de fermentare a berii are loc în sticlă, pentru a desăvârși aroma specială și aspectul tulbure al acesteia. 

Este maturată timp de câteva luni în pivnițe pentru a se păstra calitățile ingredintelor folosite. Această bere reprezintă o sursă de vitamina B, oligoelemente și biocatalizatori.

Bernard Celebration s-a remarcat în anul 2015 prin obținerea Medaliei de aur la World Beer Challenge în Portugalia, marca fiind distinsă și cu titlul de „Cea mai bună bere” (2014) la competiția națională din Cehia, dar și cu Medalia de bronz (2014) obținută la Brussels Beer Challenge în Belgia. 

Vol. Alc. 5%

Oferte Cafea

zilnic, până la ora 17:00

Cafeaua Poporului+Suc/Nectar

10 RON

Cafeaua poporului, espresso, espresso Macchiato sau Americano

Back to Top
Translate »