Lager

Nenea Iancu Blondă Specială 18 RON

Nenea Iancu Blondă Specială

18 RON

Origine: România, Vol. Alc.: 4,9%, Volum: 0,5l

Este o bere de tip Bavaria Lager, de culoare galben auriu ce ne surprinde încă de la început rpin spuma densă și cremoasă ce persistă timp îndelungat. Gustul lejer, dulce și ușor amărui, se îmbină cu aroma echilibrată a malțului și a grânelor coapte. Textura catifelată și carbonatarea fină desăvârșesc această bere.

Paulaner Munchner Hell 20 RON

Paulaner Munchner Hell

20 RON

Origine: Germania, Vol.Alc.: 4.9%, Volum: 0.5L

Paulaner Munchner Hell este o bere de culoare aurie ce formează o spumă cu densitate medie. Are o aromă ierboasă cu note de urzici și un strop din aroma berii din grâu. Este foarte răcoritoare, cu un gust îmbietor de lămâie și aromă de hamei. Toate acestea fac din Munchner Hell o bere lejeră.

Gösser Märzen 18 RON

Gösser Märzen

18 RON

Origine: Austria, Vol.Alc.: 5,2%, Volum:0.5L

Numele Gösser Märzen este garanția unei beri de primă clasă, fabricată în întregime din materie primă de origine austriacă. Calitatea înaltă, puritatea și tradițiile păstrate vii, i-au oferit lui Gösser un statut mitic și un caracter legendar. Gösser Märzen este cea mai vândută bere din portofoliul Gösser. Fermentată la temperatură joasă, convinge prin culoare sa strălucitoare, galben pai, având o aromă plăcută de hamei și note fine de malț. Recomandată a fi consumată cu pui grill, salate ușoare și brânzeturi savuroase.

Bernard Premium Lager 0,5l 19 RON

Bernard Premium Lager 0,5l

19 RON

Origine: Cehia, Vol. Alc.:4,9%, Volum: 0,5l

Este o bere tip pilsner naturală, nepasteurizată caracterizată de culoarea aurie și buchetul aromatic. Are un corp plin, aromă ușoară și răcoritoare ceea ce face din Bernard Premium o bere foarte echilibrată. Hameiul de cea mai bună calitate din zona Zatec, malțul din zona Moravia și apa de izvor oferă berii o spumă bogată transparentă strălucitoare șo o aromă intensă.

Tuborg 0,5l

11.5 RON
Back to Top
Translate »